Opgelet!: Wees aandachtig voor phisingberichten via WhatsApp of SMS over de uitbetaling van de Covid-19-toeslag. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfel je over de juistheid van de communicatie? Neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur

KidsLife voor professionelen

Geluk begint met het Groeipakket en de Kinderbijslag. Alle kinderen in België hebben er recht op. Als professional helpen we je graag om je wegwijs te maken in de nieuwe wetgeving en je te ondersteunen waar nodig.

Benieuwd waarom onze klanten voor KidsLife kiezen? Lees meer


Growth Package

KidsLife voor werkgevers

Sinds 1 januari 2019 geldt er een nieuw systeem rond de kinderbijslag. Zo kunnen ouders nu zelf kiezen bij welk kinderbijslagfonds ze zich aansluiten. Vroeger lag die keuze bij jou als werkgever en gebeurde de aansluiting automatisch via je sociaal secretariaat. 

Is jouw werkneemster zwanger en wil je haar als dienstverlening graag helpen door het kraamgeld of startbedrag aan te vragen? Of wil je graag een aanvraag Groeipakket of Kinderbijslag indienen voor jouw werknemer? Dat kan! Hieronder kan je de aanvraagdocumenten terugvinden of de handige online-aanvraagtool gebruiken.

Ongetwijfeld zal je als werkgever vragen blijven krijgen over het nieuwe Groeipakket. Kunnen wij jou hierbij helpen?

Online aanvraag

Aanvraagdocument

Liever dat wij jouw medewerker op de hoogte brengen van alle mogelijkheden?

Neem contact met ons op


Maternity allowance

KidsLife voor professionele hulpverleners

Wil je de gezinnen graag helpen met hun aanvraag Kinderbijslag of Groeipakket? Of wil je graag een zorgtoeslag of sociale toeslag aanvragen? Dat kan!

Ook als medewerker van een sociale dienst, pleeggezinnendienst, gezinsbegeleider of andere personen die in contact komen met kinderen en gezinnen willen wij er graag voor jullie zijn.
Het nieuwe Groeipakket is er voor alle kinderen die wonen in Vlaanderen.

Hieronder kan je de aanvraagdocumenten terugvinden of de handige online-aanvraagtool gebruiken.

Online aanvraag

Aanvraagdocument

Kinderen met specifieke ondersteuningsbehoefte kunnen mogelijk ook recht hebben op een zorgtoeslag. Voor deze aanvragen kan je contact met ons opnemen. Wij hebben enkel het Rijksregisternummer nodig.

Neem contact met ons op