Opgelet!: Wees aandachtig voor phishingberichten via WhatsApp, SMS en zelf via e-mail over de uitbetaling van de Kinderbijslag en het Groeipakket. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfel je over de juistheid van de communicatie? Neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur

KidsLife, het Kinderbijslagfonds dat elk kind alle kansen wil geven om gelukkig te zijn

Participatietoeslagen

KidsLife wil er altijd zijn tijdens de belangrijkste momenten in het leven van je kind en je gezin. We zorgen ervoor dat je alle financiële ondersteuning krijgt waar jouw kind recht op heeft, want elk kind verdient geluk.
Onze KidsLife-adviseurs staan voor je klaar om je vlot en eenvoudig te helpen met het Groeipakket en de verschillende toeslagen. We geven écht om je kinderen.

Overstappen naar KidsLife  Kraamgeld aanvragen


Baby op komst

Baby op komst?

Proficiat! KidsLife wil er van bij de start graag zijn voor jou en jouw kind. We geven je een duwtje in de rug met het Startbedrag. Startbedrag of Kraamgeld aanvragen kan al vanaf het prille begin. Vraag snel jouw Kraamgeld hier online aan!

Kraamgeld aanvragen

Groeipakket

Kinderbijslag wordt Groeipakket

In Vlaanderen spreken we niet langer van Kinderbijslag maar van Groeipakket. Ook de Kinderbijslag in Brussel en Wallonië onderging een hervorming begin 2020. Deze veranderingen hebben mogelijks invloed op de bedragen die je ontvangt.

Het Groeipakket in Vlaanderen

Nieuwe Kinderbijslag in Brussel

Nieuwe Kinderbijslag in Wallonie

Overstappen naar KidsLife

Overstappen naar KidsLife?

Dat Kan! Wil je net zoals 250.000 andere gezinnen genieten van een stipte en correcte uitbetaling van jouw Kinderbijslag of Groeipakket? KidsLife zorgt ervoor dat je alle voordelen krijgt waarop jouw gezin recht heeft. Laat jouw gegevens hier achter, en wij doen graag de rest! Onze KidsLife-adviseurs staan klaar om jou en je gezin te ondersteunen.

Overstappen naar KidsLife


Kraamgeld of Startbedrag aanvragen

Startbedrag is de nieuwe naam voor het Kraamgeld in Vlaanderen. In Brussel en Wallonië behouden we de term Kraamgeld. Je kan de premie aanvragen bij KidsLife vanaf het prille begin van je zwangerschap. KidsLife zorgt daarna voor een correcte en stipte uitbetaling.

Bereken hier op hoeveel kraamgeld je recht hebt

Indien u op de hoogte bent van de vermoedelijke bevallingsdatum, kunnen wij u de vroegstkomende datum van betaling meegeven.

Jouw Kraamgeld

Per kind ontvang je
Close

Contacteer mij

Ik ben bereikbaar tussen
Kidslife privacy policy
Kidslife privacy policy

Heb je vragen over Groeipakket of Kinderbijslag? Of wil je graag klant worden bij KidsLife?

Neem contact met ons op Ik wil klant worden