Over KidsLife Kinderbijslagfonds

KidsLife zorgt ervoor dat je niets mist. Je kan op ons rekenen voor een vlotte uitbetaling van je Kinderbijslag en het Groeipakket. Op tijd en correct. Maar zie ons gerust ook als een partner van jou en je gezin op financieel vlak. Heb je vragen over de Kinderbijslag? Twijfel je tussen een crèche of een onthaalmoeder? Vraag je je af wat kraamzorg kost? Dan helpen wij je graag verder.

Waarom kiezen voor KidsLife?

Stipte uitbetaling

Stipte uitbetaling

Je bent zeker van een stipte uitbetaling van het Groeipakket en de Kinderbijslag. Wij regelen alles van a tot z! Dat doen we ondertussen al voor ongeveer 400.000 kinderen.

Budgettips

Budgettips

Haal het meeste uit je gezinsbudget met onze budget tips. Hoe bespaar je op kinderopvang? Bezig met het plannen van een babyborrel: dan zetten wij op een rijtje hoe je kan besparen. Wat jouw gezinssituatie ook is, we geven je tips op maat. Ontvang je ze graag ook in je mailbox? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Bereikbaar

Bereikbaar

Heb je vragen? Dan staan de KidsLife-adviseurs altijd klaar. Je kan terecht in één van onze vele kantoren in België (vind een kantoor via de kantoorzoeker) Of telefonisch.

My KidsLife

My KidsLife

Je beheert en raadpleegt je eigen dossier snel en eenvoudig via My KidsLife, jouw persoonlijke KidsLife-omgeving. Van het downloaden van attesten tot het doorgeven van wijzigingen in je gezin, je doet het met slechts enkele klikken.

Erkende Uitbetaler

Erkende Uitbetaler

Je kan rekenen op de juiste expertise. KidsLife is namelijk opgericht door Group S, Liantis en EASYPAY GROUP, drie sterke HR-dienstengroepen. Als Kinderbijslagfonds zijn we erkend door de overheid en Kind & Gezin. 

Partnerships

Partnerships

Dankzij sterke partnerships met organisaties en bedrijven kunnen we je heel wat extra voordelen aanbieden.

Groeipakket of Kinderbijslag ontvangen van KidsLife?

Ontvang je nog geen Groeipakket of Kinderbijslag van KidsLife? Wist je dat je je uitbetaler zelf kan kiezen? Mis geen enkel voordeel meer en sluit je vandaag aan bij KidsLife

Doe je aanvraag

Meer weten over Groeipakket

Geluk begint met je Kinderbijslag en Groeipakket, ook wel gekend als kindergeld.
Alle kinderen in Vlaanderen hebben recht op het Groeipakket. Woon je in Brussel of Wallonië dan heb je recht op de Kinderbijslag. Op welke bedragen kinderbijslag en toeslagen je recht hebt, is dus volledig afhankelijk van waar je woont

Alles over het Groeipakket
Zakgeld: wanneer en hoeveel?

Zakgeld: wanneer en hoeveel?

Wat is het ideale bedrag per leeftijd? Hoe leer je je kind omgaan met de waarde van geld? Hier vind je enkele tips die jou helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.
naar meer info
Kinderen en technologie: het juiste evenwicht vinden!

Kinderen en technologie: het juiste evenwicht vinden!

Hoe de schermtijd bepalen? Hoe kunnen we vermijden dat de blootstelling aan technologie niet schadelijk is voor onze kinderen ? KidsLife heeft een aantal regels en tips.
naar meer info
Zich vestigen in België: welke administratieve stappen?

Zich vestigen in België: welke administratieve stappen?

Je bent ongetwijfeld op zoek naar een snelle gids om jouw aankomst in België efficiënt te organiseren. Wij hebben een lijst van alle administratieve procedures opgesteld. En als bonus enkele tips om jouw vestiging op het Belgische grondgebied te vergemakkelijken. Volg ons! 
naar meer info