Over KidsLife Kinderbijslagfonds

KidsLife zorgt ervoor dat je niets mist. Je kan op ons rekenen voor een vlotte uitbetaling van je Kinderbijslag en het Groeipakket. Op tijd en correct. Maar zie ons gerust ook als een partner van jou en je gezin op financieel vlak. Heb je vragen over de Kinderbijslag? Twijfel je tussen een crèche of een onthaalmoeder? Vraag je je af wat kraamzorg kost? Dan helpen wij je graag verder.

Ik wil klant worden bij KidsLife


Waarom kiezen voor KidsLife?

Je bent zeker van een stipte uitbetaling van het Groeipakket en de Kinderbijslag. Wij regelen alles van a tot z! Dat doen we ondertussen al voor ongeveer 400.000 kinderen.

Haal het meeste uit je gezinsbudget met onze budget tips. Hoe bespaar je op kinderopvang? Bezig met het plannen van een babyborrel: dan zetten wij op een rijtje hoe je kan besparen. Wat jouw gezinssituatie ook is, we geven je tips op maat. Ontvang je ze graag ook in je mailbox? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Heb je vragen? Dan staan de KidsLife-adviseurs altijd klaar. Je kan terecht in één van onze vele kantoren in België (vind een kantoor via de kantoorzoeker) Of telefonisch via 078 48 23 45.


Je beheert en raadpleegt je eigen dossier snel en eenvoudig via My KidsLife, jouw persoonlijke KidsLife-omgeving. Van het downloaden van attesten tot het doorgeven van wijzigingen in je gezin, je doet het met slechts enkele klikken.

Je kan rekenen op de juiste expertise. KidsLife is namelijk opgericht door Group S, Liantis en EASYPAY GROUP, drie sterke HR-dienstengroepen. Als Kinderbijslagfonds zijn we erkend door de overheid en Kind & Gezin. 

Dankzij sterke partnerships met organisaties en bedrijven kunnen we je heel wat extra voordelen aanbieden.

Wil je graag je Groeipakket of Kinderbijslag van KidsLife?

Word klant