Onze kantoren zijn gesloten op maandag 29/5 en uitzonderlijk op vrijdag 2/6.

Over KidsLife Kinderbijslagfonds

KidsLife zorgt ervoor dat je niets mist. Je kan op ons rekenen voor een vlotte uitbetaling van je Kinderbijslag en het Groeipakket. Op tijd en correct. Maar zie ons gerust ook als een partner van jou en je gezin op financieel vlak. Heb je vragen over de Kinderbijslag? Twijfel je tussen een crèche of een onthaalmoeder? Vraag je je af wat kraamzorg kost? Dan helpen wij je graag verder.

Waarom kiezen voor KidsLife?

Stipte uitbetaling

Stipte uitbetaling

Je bent zeker van een stipte uitbetaling van het Groeipakket en de Kinderbijslag. Wij regelen alles van a tot z! Dat doen we ondertussen al voor ongeveer 400.000 kinderen.

Budgettips

Budgettips

Haal het meeste uit je gezinsbudget met onze budget tips. Hoe bespaar je op kinderopvang? Bezig met het plannen van een babyborrel: dan zetten wij op een rijtje hoe je kan besparen. Wat jouw gezinssituatie ook is, we geven je tips op maat. Ontvang je ze graag ook in je mailbox? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.

Bereikbaar

Bereikbaar

Heb je vragen? Dan staan de KidsLife-adviseurs altijd klaar. Je kan terecht in één van onze vele kantoren in België (vind een kantoor via de kantoorzoeker) Of telefonisch.

My KidsLife

My KidsLife

Je beheert en raadpleegt je eigen dossier snel en eenvoudig via My KidsLife, jouw persoonlijke KidsLife-omgeving. Van het downloaden van attesten tot het doorgeven van wijzigingen in je gezin, je doet het met slechts enkele klikken.

Erkende Uitbetaler

Erkende Uitbetaler

Je kan rekenen op de juiste expertise. KidsLife is namelijk opgericht door Group S, Liantis en EASYPAY GROUP, drie sterke HR-dienstengroepen. Als Kinderbijslagfonds zijn we erkend door de overheid en Kind & Gezin. 

Partnerships

Partnerships

Dankzij sterke partnerships met organisaties en bedrijven kunnen we je heel wat extra voordelen aanbieden.

Groeipakket of Kinderbijslag ontvangen van KidsLife?

Ontvang je nog geen Groeipakket of Kinderbijslag van KidsLife? Wist je dat je je uitbetaler zelf kan kiezen? Mis geen enkel voordeel meer en sluit je vandaag aan bij KidsLife

Doe je aanvraag

Meer weten over Groeipakket

Geluk begint met je Kinderbijslag en Groeipakket, ook wel gekend als kindergeld.
Alle kinderen in Vlaanderen hebben recht op het Groeipakket. Woon je in Brussel of Wallonië dan heb je recht op de Kinderbijslag. Op welke bedragen kinderbijslag en toeslagen je recht hebt, is dus volledig afhankelijk van waar je woont

Alles over het Groeipakket
Wijzigingen Groeipakket in januari 2023

Wijzigingen Groeipakket in januari 2023

Je hebt het misschien al horen vallen in de media. Het Groeipakket, de Kinderbijslag in Vlaanderen, was de hoofdrolspeler in de Septemberverklaring van de Vlaamse Regering.
Wijzigingen Groeipakket in januari 2023
Ik ga verhuizen

Ik ga verhuizen

Verhuizen binnen België? Naar een andere regio? Of naar het buitenland? Bekijk hier de impact voor de betaling van jouw Kinderbijslag en Groeipakket.
Ik ga verhuizen
Ik ben zwanger

Ik ben zwanger

Je bent zwanger! Proficiat! Je hebt mogelijk al kinderen en weet wat je te wachten staat, of het is je eerste kindje. In beide gevallen staan er 9 emotionele maanden op de planning. KidsLife is er al graag vanaf het prille begin met deze handige tips. Zo mis je geen enkel voordeel tijdens het project baby.
Ik ben zwanger