Voordelen van de Gezinsbond

Kindje op komst? Ontdek de voordelen van de Gezinsbond

Je verwacht een kindje of je bent net mama of papa geworden? Proficiat! Ongetwijfeld zit je nu met allerlei vragen. Zowel praktisch als emotioneel. Want als kersverse ouder (in spe) komt er heel wat op je af. Ook financieel. Er bestaan heel wat organisaties die je kunnen helpen. Zoals de Gezinsbond, al jaar en dag een huis van vertrouwen voor veel gezinnen.


Je hoeft de geboorte van je kindje niet af te wachten om al te genieten van het aanbod van de Gezinsbond. Van zodra je zwanger bent, kan je het gratis zwangerschapsnummer aanvragen van ‘Brieven aan Jonge Ouders’, het magazine van de Gezinsbond. Het staat boordevol interessante weetjes en verhalen over de zwangerschap en bevallen. Van zodra je het zwangerschapsnummer aanvraagt, ben je automatisch een jaar gratis lid van de Gezinsbond.


Geboortegeschenk

Als lid van de Gezinsbond kan je op heel wat voordelen rekenen. Na de geboorte krijg je een geboortegeschenk en geef toe, cadeautjes krijgen is altijd leuk! Je vraagt het heel gemakkelijk aan bij een Gezinsbondafdeling in je buurt. En nee, we verklappen niet wat het is!


Wil je liever zelf beslissen welk geboortegeschenk je wil kopen? Vraag dan snel je Kraamgeld aan bij KidsLife! 

Ik vraag mijn kraamgeld aan


Magazine groeit mee met je kind

Ook bij de geboorte van je kind kan je het gratis magazine ‘Brieven aan Jonge Ouders’ aanvragen. Een heel praktische gids die je maand na maand begeleidt bij de zorg en opvoeding van je spruit. De reeks bestaat uit 18 nummers. Het magazine biedt houvast en helpt te focussen in de zee van goedbedoeld advies die na de bevalling best wel overdonderend kan zijn.


Tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond

Tweedehandsbeurzen

De Gezinsbond organiseert overal in Vlaanderen tweedehandsbeurzen van baby- en kinderspullen. De tweedehandsbeurzen groeiden op dertig jaar tijd uit tot een van de populairste activiteiten van de Gezinsbond. Logisch, want de aankoop van nieuwe baby- en kinderspullen kost handenvol geld, terwijl je ze maar voor een beperkte tijd nodig hebt. Dan is een bezoekje aan een tweedehandsbeurs meer dan interessant om een budgetvriendelijke en kwaliteitsvolle baby-uitzet op de kop te tikken. Een overzicht van de tweedehandsbeurzen vind je op de website van de Gezinsbond.


Korting sparen

Met je lidkaart van de Gezinsbond krijg je vaak interessante kortingen bij lokale en nationale handelaars. Van directe kortingen op je aankoop tot spaarkorting, zowel in de winkel als online. Met de spaarkorting spaar je korting van verschillende handelaars op om bijvoorbeeld de kostprijs van een duurdere aankoop te verzachten. Handig is dat je de korting van de Gezinsbond meestal kunt combineren met kortingsacties van de handelaar zelf. Deelnemende winkels herken je aan de sticker aan de kassa. Je lidkaart levert trouwens niet alleen korting op bij winkels, het aanbod is heel divers: van attractie- dierenparken, over opleidingen, tot reizen en musea. Check de kortingen per thema.


Ben je zwanger? Vraag dan jouw voordeel aan bij KidsLife in de vorm van Kraamgeld of Startbedrag! 

Vraag hier jouw Startbedrag aan