Interesse in een job die gezinnen ondersteunt? Wij zijn op zoek naar Klantenadviseurs in verschillende regio's in Vlaanderen: voor verdere informatie 

Door een technisch probleem zijn we telefonisch niet bereikbaar op woensdag 27-09-2023 tot 13u. We blijven bereikbaar via het contactformulier. Onze excuses voor dit tijdelijke ongemak.

zwangerschapsboxheaderNL

Bestel onze 'Little Wonders Memory Box' voor je zwangere medewerker

Heeft één van je medewerkers bekendgemaakt dat ze zwanger is? Dan heeft ze waarschijnlijk heel wat vragen. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte moet je wel wat administratieve zaken regelen. Met de 'Little Wonders Memory Box' van KidsLife hoeft je medewerker geen enkel voordeel te missen! Wil je haar graag zo’n box bezorgen? Dan volstaat het er eentje te bestellen.


zwangerschapsboxinline

Unboxing…

De doos bevat een schat aan informatie voor de belangrijkste stappen in elke fase van de zwangerschap. Met een cadeautje voor de baby als leuk extraatje. En, niet te vergeten, de box herinnert je zwangere medewerker aan dat mooie cadeau waar zij recht op heeft: het kraamgeld. Dat vraagt ze eenvoudig zelf aan via KidsLife.


wonderbox3

En voor jou?

Een tevreden en geïnformeerde medewerker betekent minder zorgen aan je hoofd en dus meer gemoedsrust.

Daarom hebben we ook voor jou een complete HR-checklist opgesteld. Zo zit je zeker op schema met alle bijkomende administratie.


Bestel de 'Little Wonders Memory Box' hier

Functie

Meer dan 5 boxen bestellen? Neem dan contact op met Ann.HOSTENS@kidslife.be

KidsLife privacy policy
Kidslife privacy policy
"