Opgelet!: Wees aandachtig voor phishing via WhatsApp, SMS en e-mail over Kinderbijslag, Schoolbonus en Groeipakket. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfels over de juistheid van communicatie? Contacteer je KidsLife-adviseur

zwangerschapsboxheaderNL

Bestel onze 'Little Wonders Memory Box' voor je zwangere medewerker

Heeft één van je medewerkers bekendgemaakt dat ze zwanger is? Dan heeft ze waarschijnlijk heel wat vragen. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte moet je wel wat administratieve zaken regelen. Met de 'Little Wonders Memory Box' van KidsLife hoeft je medewerker geen enkel voordeel te missen! Wil je haar graag zo’n box bezorgen? Dan volstaat het er eentje te bestellen.


zwangerschapsboxinline

Unboxing…

De doos bevat een schat aan informatie. Zoals onze Baby Gids, met alle info voor de belangrijkste stappen in elke fase van de zwangerschap. Met een cadeautje voor de baby als leuk extraatje. En, niet te vergeten, de box herinnert je zwangere medewerker aan dat mooie cadeau waar zij recht op heeft: het kraamgeld. Dat vraagt ze eenvoudig zelf aan via KidsLife.


wonderbox3

En voor jou?

Een tevreden en geïnformeerde medewerker betekent minder zorgen aan je hoofd en dus meer gemoedsrust.

Daarom hebben we ook voor jou een complete HR-checklist opgesteld. Zo zit je zeker op schema met alle bijkomende administratie.


Bestel de 'Little Wonders Memory Box' hier

Functie

Meer dan 5 boxen bestellen? Neem dan contact op met Ann.HOSTENS@kidslife.be

KidsLife privacy policy
Kidslife privacy policy
"