Vraag op tijd jouw Kraamzorg aan!

Tegenwoordig verblijf je nog maximum een drietal dagen in het ziekenhuis na de bevalling. Neen, veel tijd om tot jezelf te komen heb je niet. Gelukkig kun je een beroep doen op Kraamzorg. Maar wist je dat je ook tijdens je zwangerschap gebruik kan maken van Kraamzorg?

Tip: Maternity Care

Ziekenfondsen en/of hospitalisatieverzekeringen geven vaak onder bepaalde voorwaarden een tegemoetkoming voor kraamzorg. Idealiter krijg je Kraamzorg van een vroedvrouw en van de kraamverzorgende. De vroedvrouw zorgt voor medische verzorging van jou en je kindje, zij kan bijvoorbeeld helpen bij borstvoedingsproblemen. De kraamverzorgende zorgt mee voor het huishouden en helpt bij de zorg van je baby. Zo kan zij helpen bij het koken, het opruimen, het wassen van de baby, …

Wil je graag wat extra hulp om je kleine spruit het geluk te geven dat hij of zij verdient? Vraag dit na bij jouw ziekenfonds.


Mis geen enkele budgettip tijdens je zwangerschap!

Schrijf je hier in en we houden jou op de hoogte van alle financiële ondersteuning waar je gebruik van kan maken op elk moment van jouw zwangerschap. Met onze tips haal je het maximum uit jouw gezinsbudget!

KidsLife privacy policy
KidsLife privacy policy