In Vlaanderen, zorgt KidsLife ervoor dat je kind alle voordelen krijgt dat het verdient. 

Voordelen van KidsLife

Elk kind in Vlaanderen heeft recht op het Groeipakket, de vroegere Kinderbijslag. In het verleden koos je werkgever wie je Kinderbijslag betaalde. Maar nu kan je zelf kiezen. Waaronder dus ook voor KidsLife. We werden opgericht door 3 sterke HR Dienstengroepen: Group S, Liantis en EASYPAY GROUP. Een mooie basis om te starten als uitbetaler van het Groeipakket. Daarnaast is KidsLife ook erkend door Kind & Gezin. 

Maar KidsLife doet zoveel meer. Zo zoeken we uit op welke voordelen je kind nog recht heeft. Zo komt het niets tekort en proberen we het geluk van je kind te boosten. Stap over naar KidsLife als uitbetaler van het Groeipakket en geniet mee van deze persoonlijke service.

Groeipakket, Schoolbonus, Schooltoeslag, Verhoogde Kinderbijslag, co-ouderschap,… soms is het moeilijk om er wijs uit te raken. Daarom probeert KidsLife het je makkelijk te maken.

Stap snel en makkelijk over naar KidsLife, zodat je kind geen voordelen misloopt. Even je gegevens invullen en wij doen de rest. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind. 

Ja, ik wil overstappen

Kiezen voor KidsLife, betekent kiezen voor de beste zorgen. Voor je kind maar ook voor jou.  Want we geloven dat elk kind geluk verdient. Net daarom zoeken we altijd uit op welke voordelen je kind allemaal recht heeft. En als meest sociaal geëngageerde kinderbijslagfonds, verdedigt KidsLife de rechten van alle kinderen. We betalen altijd stipt en correct uit, zodat je je daarover al geen zorgen hoeft te maken. Reeds 250.000 gezinnen in België rekenen al op KidsLife als uitbetaler van het Groeipakket en de Kinderbijslag. Daar kan jij ook bijhoren. 

De Kinderbijslag is er omdat kinderen het geluk te geven dat ze verdienen. Maar wat maakt kinderen écht gelukkig? KidsLife deed de test en gaf voor één keer het Groeipakket, de vroegere Kinderbijslag, aan de kinderen zelf. Ontdek wat ze ermee deden. 

Stap snel en makkelijk over naar KidsLife, zodat je kind geen voordelen misloopt. Even je gegevens invullen en wij doen de rest. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind. 

Ja, ik wil overstappen