Opgelet!: Wees aandachtig voor phisingberichten via WhatsApp of SMS over de uitbetaling van de Covid-19-toeslag. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfel je over de juistheid van de communicatie? Neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur

Want KidsLife wil veel meer zijn dan enkel een uitbetaler van het Groeipakket in Vlaanderen.

Verhoogde Kinderbijslag

Soms heb je extra uitdagingen in het leven. Maar voor elke uitdaging is er ook een oplossing. Zo is er kleutertoeslag voor kleuters en gezinnen met een laag inkomen. Of zo kan je kind genieten van zorgtoeslag wanneer het extra ondersteuning nodig heeft. Ontdek hier alle soorten van verhoogde kinderbijslag.
 

Stap snel en makkelijk over naar KidsLife, zodat je kind geen voordelen misloopt. Even je gegevens invullen en wij doen de rest. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind. 

Ja, ik wil overstappen

Meestal zorgt KidsLife er automatisch voor dat je de verhoogde kinderbijslag ontvangt wanneer  je kind er recht op heeft. Enkel wanneer je kind speciale zorg nodig heeft, moet je ons contacteren om een onderzoek op te starten. Of wanneer je denkt dat je in aanmerking komt voor een toeslag, maar deze nog niet ontvangt. Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

De voordelen kort samengevat

250.000 gezinnen kozen al voor KidsLife:

-KidsLife zoekt altijd uit op welke toeslagen je kind nog recht heeft, naast het Groeipakket.
-KidsLife betaalt altijd stipt en correct uit.
-KidsLife is één van de vijf uitbetalers die erkend is door Kind & Gezin.
-KidsLife is het meest sociaal geëngageerde kinderbijslagfonds. We verdedigen de rechten van alle kinderen in België.
-KidsLife is het kinderbijslagfonds van 3 sterke HR Dienstengroepen die actief zijn in heel België: Group S, Liantis en EASYPAY GROUP.