Interesse in een job die gezinnen ondersteunt? Wij zijn op zoek naar Klantenadviseurs in verschillende regio's in Vlaanderen: voor verdere informatie 

KidsLife wil veel meer zijn dan enkel een uitbetaler van het Groeipakket in Vlaanderen.

Stap snel en makkelijk over naar KidsLife, zodat je kind geen voordelen misloopt.
Even je gegevens invullen en wij doen de rest. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind. 

Ja, ik wil overstappen


Elke ouder wil toch dat z’n kind niets tekortkomt? KidsLife helpt je graag daarbij! 

250.000 gezinnen kiezen al voor KidsLife, zie hier waarom: 

 1. KidsLife zoekt altijd uit op welke toeslagen je kind nog recht heeft, naast het Groeipakket.
   
 2. KidsLife betaalt altijd stipt en correct uit, uiteraard! Wij regelen alles van a tot z, dat doen we ondertussen al voor ongeveer 400.000 kinderen. 
   
 3. Haal het meeste uit je gezinsbudget: KidsLife zorgt ervoor dat je niets mist. Onder ander met onze praktische budget tips
   
 4. KidsLife is één van de vijf uitbetalers die erkend is door Kind & Gezin.
   
 5. KidsLife is het kinderbijslagfonds van 3 sterke HR Dienstengroepen die actief zijn in heel België: Group S, Liantis en EASYPAY GROUP.
 6. Heb je vragen? Dan staan de KidsLife-adviseurs altijd klaar. Je kan terecht in één van onze vele kantoren in België (vind een kantoor via de kantoorzoeker) Of telefonisch via 078 48 23 45.

 7. Je beheert en raadpleegt je eigen dossier snel en eenvoudig via My KidsLife, jouw persoonlijke KidsLife-omgeving. Van het downloaden van attesten tot het doorgeven van wijzigingen in je gezin, je doet het met slechts enkele klikken.

 8. Dankzij sterke partnerships met organisaties en bedrijven kunnen we je makkelijk op de hoogte brengen van hun voordelen. 


Stap snel en makkelijk over naar KidsLife, zodat je kind geen voordelen misloopt. Even je gegevens invullen en wij doen de rest. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind. 

Ja, ik wil overstappen