Steak tartaar die je wél mag eten

Met dit recept leer je een steak tartaar maken die je wel mag eten. Geen rauw vlees dus maar wel de lekkere smaak van een echte steak tartaar.

15 min bereidingstijd

  Maaltijd

5- 8 min in de pan

Download recept

Bereiding

  1. Snij je restjes uitgebakken vlees en sjalot fijn.
  2. Meng deze met de mayonaise, ketchup, Worcester en zwarte peper. Proef en voeg eventueel wat zout toe.
  3. Bak de aardappelen mooi goudbruin in boter.
  4. Leg op je bord en werk af met roodlof en augurken.

Ingrediënten

Restje gekookte aardappelen
Boter om in te bakken
Restje gebakken vlees
1 sjalot
Ketchup
Worcestersaus
Mayonaise (goed opletten dat het met gepasteuriseerd ei gemaakt is!)
Zwarte peper
2 stronkjes roodlof (of witlof als je geen rode vindt)
Augurken

Probeer ook onze andere recepten:

Al tijdens je zwangerschap kraamgeld ontvangen?

Ontdek meer