Opgelet!: Wees aandachtig voor phisingberichten via WhatsApp of SMS over de uitbetaling van de Covid-19-toeslag. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfel je over de juistheid van de communicatie? Neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur

Kraamgeld Aanvragen

Geef de baby in je buik al een geschenk

Elk kind verdient geluk, zelfs als het nog in je buik zit. Om toekomstige ouders hierbij te helpen, krijgt elk kindje dat in België geboren wordt een geschenk. Dat is het Startbedrag of Kraamgeld, vroeger ook wel gekend als geboortepremie. De grootste verrassing? Je ontvangt dit bedrag al 2 maanden voor de bevalling!

Vraag nu aan

 

Geluk begint met je Groeipakket en Kinderbijslag

Alle kinderen in België hebben er recht op een Groeipakket of Kinderbijslag. Wil jij klant worden bij KidsLife? Dan ben je zeker dat je Kinderbijslag of Kindergeld en alle bijbehorende toeslagen en premies altijd stipt uitbetaald wordt. En we helpen je ook bij het verkrijgen van alle voordelen waar jouw kind recht op heeft, want elk kind verdient geluk.

Ja! Ik wil klant worden bij KidsLife

Benieuwd hoeveel je kan ontvangen?

Indien u op de hoogte bent van de vermoedelijke bevallingsdatum, kunnen wij u de vroegstkomende datum van betaling meegeven.

Jouw startbedrag / kraamgeld

Per kind krijg je
Close

Contacteer mij

Ik ben bereikbaar tussen
Kidslife privacy policy
Kidslife privacy policy

Krijg iedereen niet hetzelfde?

Het bedrag dat je ontvangt, verschilt van regio tot regio. Is er meer dan één baby onderweg? Dan ontvang je per kind het Startbedrag. Wil je dit nog aanvragen voor een kindje geboren voor 2020, dan gelden er nog andere bedragen. We begrijpen dat dit allemaal best ingewikkeld is, maar KidsLife helpt je graag bij het uitzoeken van alles. Zo kan jij je concentreren op wat telt, het geluk van je kind.

Vraag nu aan