Opgelet!: Wees aandachtig voor phishingberichten via WhatsApp, SMS en zelf via e-mail over de uitbetaling van de Kinderbijslag en het Groeipakket. KidsLife vraagt nooit naar persoonlijke gegevens via Whatsapp of SMS. Twijfel je over de juistheid van de communicatie? Neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur

Buitenland

Welkom in België! Er staan waarschijnlijk een ganse hoop taken op jouw to-do lijst. Wij bij KidsLife helpen je alvast een handje met het geven van alle voordelen waar jouw kind recht op heeft. Hieronder kan je terugvinden wat je moet doen voor jouw Kinderbijslag of Groeipakket.


Tip: Save on childcare

Ik woon in Vlaanderen

In Vlaanderen spreken we vanaf 01/01/2019 van Groeipakket. Vóór 2019 was er sprake van Kinderbijslag en dus een andere wetgeving. Je kan een aanvraag indienen voor Groeipakket en dan onderzoeken wij automatisch het recht op beide gezinsbijslagen met 5 jaar terugwerkende kracht.

Opgelet: de voorwaarde op recht te kunnen hebben vóór 01/01/2019 is een tewerkstelling in België. Het is dus perfect mogelijk dat je recht hebt op het Groeipakket vanaf 01/01/2019, maar niet op kinderbijslag voor de periode daarvoor. Wil je graag meer informatie over jouw specifieke situatie, neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur.

Word Klant


Image KidsLife

Ik woon in Brussel

Kersverse Brusselaars wonen in een wereldstad. Om Kinderbijslag aan te vragen kan je bij KidsLife terecht. Via de handige online tool of via de aanvraagdocumenten kan je makkelijk een aanvraag indienen. Onze KidsLife-adviseurs onderzoeken het recht op Kinderbijslag met 5 jaar terugwerkende kracht. Wil je graag meer informatie over jouw specifieke situatie, neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur.

Word Klant


Image KidsLife

Ik woon in Wallonië

Ook als je in Wallonië woont gelden dezelfde voorwaarden als wonen in Brussel. Om Kinderbijslag aan te vragen kan je bij KidsLife terecht. Via de handige online tool of via de aanvraagdocumenten kan je makkelijk een aanvraag indienen. Onze KidsLife-adviseurs onderzoeken het recht op Kinderbijslag met 5 jaar terugwerkende kracht. Wil je graag meer informatie over jouw specifieke situatie, neem dan contact op met jouw KidsLife-adviseur.

Word Klant


Image KidsLife

Ik werk in België, maar woon in buitenland

Ook in deze situatie heb je mogelijks recht op Belgische kinderbijslag. Benieuwd of je in aanmerking komt, neem dan zeker contact met ons op. Ontvang je momenteel nog geen Kinderbijslag of Groeipakket van KidsLife? Dien dan snel en gemakkelijk jouw aanvraag in.

Word Klant Neem contact met ons op